OVER MISS NOORD

Jaarlijks staat de finale van de "Miss Noord Nederland" verkiezing gelijk aan de traditionele aftrap van de "Rodermarkt Feestweek". Al vele jaren een begrip in het Noorden van het land. Met vele tienduizenden bezoekers is de "Rodermarkt Feestweek" met recht een uniek en bijzonder evenement te noemen.

 

Tijdens de finale avond, die wordt gehouden in het Jaarbeurs Paviljoen, worden de missen in spé beoordeeld door een professionele vakjury. De finalist die de jury het beste weet te overtuigen van haar uiterlijke en innerlijke kwaliteiten, zal worden gekroond tot "Miss Noord Nederland 2018" en mag deze titel een jaar lang uitdragen! Naast een spectatulaire finale zal de gekozen "Miss Noord Nederland", tijdens de "Rodermarkt Praalwagen Parade" op zaterdag, prominent worden rondgereden samen met haar first en second runner-up.

 

De "Miss Noord Nederland" verkiezing heeft zich in de afgelopen jaren bewezen een organisatie te zijn die kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Veel van de deelneemsters hebben onze verkiezing als een levensveranderende ervaring beleefd, een nieuw hoofdstuk of een opstap in hun verdere leven en carrière. Daar zijn we zeer trots op!

 

Wil jij kans maken om "Miss Noord Nederland 2018" te worden?

Miss Noord 2017

Top 3 Miss Noord 2017